IQLANDIA MÍŘÍ SE SVOU CHYTROU ZÁBAVOU NA VELETRH FOR KIDS!


Hodinu od Prahy na vás čekají dva světy plné interaktivní zábavy. Dva parky, každý se 4 patry expozic, dohromady více jak 800 interaktivních exponátů. To jsou dva vědecko zábavní parky iQLANDIA a iQPARK. Zatímco iQLANDIE zabaví celou rodinu, iQPARK ocení zvláště ti nejmenší do osmi let. Ale nebojte, na veletrh FOR KIDS přijede science centrum iQLANDIA za vámi.

A přiveze s sebou malou ochutnávku toho nejlepšího, co v městě pod Ještědem čeká na každého, kdo se rozhodne pro den plný chytré zábavy pro celou rodinu.

Přijďte za námi a navštivte stánek iQLANDIE na veletrhu FOR KIDS a přijďte se podívat na mini science show s kapalným dusíkem, která bude probíhat 2x denně. Navíc si vyzkoušíte několik interaktivních exponátů a pokusů z naší kuchyně plné experimentů na téma Věřte neveřte. A věděli jste, že můžete vytvořit mikroskop i z mobilu? Pozorujte s námi fascinující mikrosvět kolem nás. Čeká na vás zábava formou science buskingu s jednoduchými, efektními pokusy, které si můžete vyzkoušet i doma :-)

 

Po skončení veletrhu vás zveme k návštěvě unikátního vědecko-zábavního centru iQLANDIA. Čeká vás celkem 11 expozic, jízda v Mars roveru, Ohnivé tornádo, pokec s humanoidním robotem Thespianem, velká science show anebo promítání v iQPLANETÁRIU. Nezapomeňte navštívit iQPARK pro nejmenší. Unikátní, zábavně naučné centrum pro větší i nejmenší objevitele! Ve 4 patrech najdete interaktivní exponáty, které prostřednictvím hry a experimentů podporují dětskou zvídavost a představivost.

Těšíme se na vás 5.-7.4. v PVA Expo Praha!