UNEEQLY - Digitalizované karty veletrhu FOR KIDS 2024


Tento rok jsme pro vás návštěvníky FOR KIDS 2024 opět připravili, ve spolupráci s naším partnerem, společností Uneeqly s.r.o. ucelené informace o veletrhu v podobě digitalizovaných karet, díky kterým budete mít program FOR KIDS 2024 po ruce.

Například KARTA BONUSŮ vám nabídne informace o všech výhodách či slevách, které vám nabízejí konkrétní vystavovatelé na FOR KIDS v rámci veletrhu, ale i po jeho skončení.

KARTA DOPROVODNÉHO PROGRAMU přináší přehledně všechny události včetně časového rozmezí, které se v rámci FOR KIDS konají.

Díky KARTĚ VYSTAVOVATELŮ budete mít přehled o umístění stánků a výstavním prostoru. A v neposlední řadě si můžete s HERNÍ KARTOU veletrhu FOR KIDS zahrát 

svými dětmi stopovací hru přímo na výstavní ploše a za nasbírané body obdržíte odměnu na stánku Uneeqly. Letos se na stánku objeví s volnými vstupenkami a kolem štěstí i maskot z OskarHausen.

Všechny karty veletrhu FOR KIDS 2024 naleznete v aplikaci Uneeqly, kterou si nainstalujete do svého mobilního zařízení pomocí níže přiloženého QR kódu. Pevně věříme, že si veletrhu společně všichni užijeme.