SHH 20 října 2023 oznámilo úspěšný závěr svého významného projektu DESIGN SPRÁVNÉ HRAČKY


Sdružení pro hračku a hru 20. října 2023 oznámilo úspěšný závěr svého významného projektu, designové soutěže s názvem Design správné hračky, která ve svém prvním ročníku přilákala zájem 16 nadaných designérů specializujících se na kreativní tvorbu hraček. V rámci slavnostního vyhlášení na prestižním veletrhu FOR KIDS, konaném v prostorách PVA Letňany v Praze, byly prezentovány vybrané designy roku 2023.

1..místo: Anna Vymazalová, hrací stůl:

2.místo: Nela Víšková, stavebnice Domio Mio:

3.místo: Barbora Bjalková, Dřevěná didaktická hračka:

Tato neotřelá iniciativa Sdružení pro hračku a hru, jež je nyní na vzestupu, slibuje budoucnost nejen pro designéry, ale i pro celou hračkářskou komunitu. "Naše designová soutěž má potenciál se rozrůstat do rozsáhlého projektu, který získá uznání nejen mezi odborníky, ale i mezi širokou veřejností," uvedl s odhodláním pan Miroslav Kotík, předseda Sdružení pro hračku a hru. "Jsme přesvědčeni, že tato soutěž je klíčovým krokem směrem k posílení a propagaci kvalitních hraček v České republice," dodal pan Milan Gába, místopředseda pro strategii a marketing sdružení.

Soutěž se stala základním stavebním kamenem ambiciózního plánu Sdružení, jehož cílem je podpora všech, kdo se zajímají o prezentaci a podporu kvalitních a bezpečných hraček. Sdružení doufá, že tato iniciativa pod ochrannou známkou "Správná hračka-vybráno odborníky" bude sloužit jako katalyzátor pro podporu bezpečné zábavy a kreativity mezi dětmi a rodiči.

Tisková zpráva ke stažení ZDE.

Kontakt pro média:
Jméno: Milan Gába
Pozice: místopředseda pro strategii a marketing
Kontakt: +420 724 507 246
E-mail: marketing@sdruzenihracky.cz

---

O Sdružení pro hračku a hru z.s.

Sdružení pro hračku a hru, z.s.  je samostatným právním subjektem působícím na území České republiky od roku 1990. Posláním Sdružení pro hračku a hru je spojovat individuální a skupinové odborné zájmy k řešení problematiky hry a hračky, její tvorby a užití. Klíčové zaměření je podpora výroby a výrobců hraček, zároveň pak nezapomínáme na podporu dovozců, prodejců a exportérů.